עוגיות חמאה - הן ללא ספק אחד מהדברים הכי פשוטים והכי טעימים שאפשר להכין!
לפניכם מתכון פשוט טעים.
בעת הכנת העוגיות - חשוב להקפיד על קירור הבצק לפני העיבוד שלו, וזה כדי שלא ידבק למערוך ויהיה קל לעבודה.
המרכיבים•
175 גרם חמאה רכה
• 1 כוס סוכר
• 1 שקית סוכר וניל
• 2 חלמונים
• 1/2 2 כוסות קמח
• 1/2 כפית אבקת אפייה
• קורט מלח
• במעבד מזון מעבדים חמאה, סוכר וסוכר וניל לתערובת אחידה.
• מוסיפים את שני החלמונים ומערבבים.
• אל אותה קערה מוסיפים קמח, אבקת אפייה והמלח ומעבדים לבצק אחיד.
• אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים לחצי שעה.
• אחרי חצי שעה במקרר...
• מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
• לשים מעט את הבצק, מרדדים על משטח מקומח לעובי של חצי ס"מ וקורצים צורות.
• מסדרים בתבנית אפיה ואופים 10 דקות
• מוציאים מהתנור ומצננים
• שומרים בכלי אטום
בתיאבון!
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.